Over ons

Vissers Hekwerk in Ravenstein is een klantvriendelijk en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in stalen sierhekwerken, met ruim 15 jaar ervaring.

Vissers Hekwerk

Vissers Hekwerk in Ravenstein is een klantvriendelijk en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in stalen sierhekwerken. Ons sterke punt is hekwerk op maat en naar wens van de klant.

Alles wordt in eigen bedrijf geproduceerd. Al het hekwerk wordt naar wens professioneel geplaatst, bij voorkeur in beton. Ook wordt gemonteerd in bestaande situaties (metselwerk).

Al het hekwerk wordt volbad verzinkt ter voorkoming van roest. Bovendien wordt alles gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur, naar wens van de klant. Volgens de NEN normen die hiervoor gelden.

 Indien mogelijk kan er metselwerk c.q. straatwerk geleverd worden. Zo heeft u een aanspreek punt en is alles voor u geregeld.

Jan Vissers

Jan Vissers

Directeur

“Ik probeer in de schoenen van de klant te gaan staan. Wat zijn de wensen?  Hoe lang en hoog kan het worden?  Zijn er kleine kinderen die in de tuin spelen?  Hoe sierlijk mag het worden?

Ik wil er een mooi plaatje van maken!”

– Jan Vissers

Vissers Hekwerk bedrijfsfilmpje

Bekijk hoe alles in eigen bedrijf geproduceerd wordt.

Vissers Hekwerk bedrijfsfilmpje

Bekijk hoe het hekwerk geplaatst wordt.

Heeft u interesse in een persoonlijk advies gesprek?

Wij adviseren graag over de mogelijkheden en denken mee voor het beste resultaat.